Kaddeland Feriehus‎ > ‎Norsk‎ > ‎

Mandal og Omegn


Kaddeland Feriehus ligger svært SENTRALT i forhold til de mange mulighetene som finnes på Sørlandet  


I NÆROMRÅDET finner du masse fine stier og turmuligheter 
i form av både merkede og umerkede stier. Man kan vandre langs Mandalselva litt nord for Kaddeland og i heiene rundt gården.  Friluftsrådet for Lindesnesregionen har mange gode turforslag. Ellers er www.godtur.no et bra sted for turtips og kart.  

Lysløypa i Holum er 1,5 km nord for gården. Les en artikkel om lysløypa her.

Nærbutikk  og bensinstasjon er ca 2,5 km fra gården.

Lindland gård 4,6 km fra gården. Familien Lindland har bygd opp en utrolig flott besøksgård/familiepark som er perfekt for litt yngre barn. Der kan man kjøpe mat eller ta med grillmat og grille selv.  

Mot SØR er det knappe 8 km i nydelige omgivelser langs Mandalselva til den gamle seilskutebyen Mandal som er kjent for sitt yrende sommerliv og norges fineste badestrand, Sjøsanden.

Strekningen til sentrum er svært populær blant hobbymosjonister både på sykkel, til fots og på rulleski. Mandal har vært gjennom en kraftig opprustning de siste årene og har nå fått et flott kulturhus og stor påkostet lekeplass for barn.


Bra restauranter og imponerende kulturtilbud skulle kunne tilby noe for de fleste. Trange, koselige brosteinsgater med små, hyggelige nisjebutikker. I tillegg nyoppført Amfi-senter for regnværsdagene. Mandal har også en 9-hulls golfbane. 

Ca en halvtimes kjøring NORD for Kaddeland finner du Adventure Norway  med tilbud om padling, rafting, zipline, paintball, rappellering, elgsafari mm. Videre nordover kommer du til Evje (1 t7 min) hvor de har utendørs gokartbane. 

Kjører du mot VEST, kommer du til Sjølingstad Uldvarefabrikk (25 min), Lyngdal med Sørlandsbadet (45 minutt), Lindesnes Fyr (55 min), Flekkefjordsbanen med Dressinsykling( 60 min)

Kjører du mot ØST mot Kristiansand, finner du ny klatrepark på Hellemyr "Høyt og Lavt"  (40 min), nybygd badeland Aquarama(40 min) og Dyreparken (45 min) . 

Comments